مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

869
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

531
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهبود کیفیت کشمش با کاربرد تنظیم کننده های رشد

صفحات

 صفحه شروع 315 | صفحه پایان 324

کلیدواژه

GA3Q2

چکیده

 به منظور بهبود کیفیت کشمش تهیه شده از انگور بی دانه سلطانی با کاربرد CPPU و GA3, آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در تاکستانی تجاری نزدیک شهرستان بناب به اجرا در آمد. در مرحله میوه بندی, محلول پاشی با استفاده از اسید جیبرلیک (صفر, 20 و 40 میلی گرم بر لیتر) و CPPU (صفر, 7.5 و 155 میلی گرم بر لیتر) صورت گرفت. سپس محصول به کمک محلول های قلیایی (روش تیزابی) به کشمش تبدیل شد و کشمش ها مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که تیمارهای تنظیم کننده رشد سبب افزایش معنی دار قطر, جرم, حجم, میزان مساحت سطح و چروکیدگی کشمش شدند ولی این تیمارها بر جرم حجمی, درصد ماده خشک و رطوبت کشمش تاثیری نداشتند. شاخص های رنگی (به جز شاخص رنگ قرمز در تیمارهای GA3 که معنی دار نبود) نیز کاهش معنی داری نسبت به شاهد نشان دادند. هم چنین برهم کنش تیمارهای تنظیم کننده رشد بر میزان طول کشمش و میزان بریکس اثر معنی داری نشان داد, به طوری که تیمار 7.5 میلی گرم در لیتر CPPU و 20 میلی گرم در لیتر GA3 کمترین میزان بریکس را به خود اختصاص دادند. طول کشمش نیز با کاربرد تمامی تیمارها افزایش محسوسی نسبت به شاهد داشت. در نهایت با توجه به نتایج حاصل از این آزمایش کاربرد CPPU و GA3 به عنوان تنظیم کننده مناسب رشد میوه انگور سلطانی جهت تهیه کشمش و تازه خوری پیشنهاد می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بقال زاده کوچه باغی، آزیتا، زارع نهندی، فریبرز، و پوردربانی، راضیه. (1394). بهبود کیفیت کشمش با کاربرد تنظیم کننده های رشد. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 5(18)، 315-324. SID. https://sid.ir/paper/255858/fa

    Vancouver: کپی

    بقال زاده کوچه باغی آزیتا، زارع نهندی فریبرز، پوردربانی راضیه. بهبود کیفیت کشمش با کاربرد تنظیم کننده های رشد. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1394؛5(18):315-324. Available from: https://sid.ir/paper/255858/fa

    IEEE: کپی

    آزیتا بقال زاده کوچه باغی، فریبرز زارع نهندی، و راضیه پوردربانی، “بهبود کیفیت کشمش با کاربرد تنظیم کننده های رشد،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 5، no. 18، pp. 315–324، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/255858/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا