APA:
کپیمنتظری، ایمان، و تاجی، محمد. (1395). رتبه بندی و مقایسه روش های کک سازی سنتی و صنعتی توسط روش شباهت به گزینه ایده آل- مطالعه موردی شرکت سیمین کک شاهرود. معدن و محیط زیست، 7(2)، 165-173. SID. https://sid.ir/paper/256364/fa
Vancouver:
کپیمنتظری ایمان، تاجی محمد. رتبه بندی و مقایسه روش های کک سازی سنتی و صنعتی توسط روش شباهت به گزینه ایده آل- مطالعه موردی شرکت سیمین کک شاهرود. معدن و محیط زیست[Internet]. 1395؛7(2):165-173. Available from: https://sid.ir/paper/256364/fa
IEEE:
کپیایمان منتظری، و محمد تاجی، “رتبه بندی و مقایسه روش های کک سازی سنتی و صنعتی توسط روش شباهت به گزینه ایده آل- مطالعه موردی شرکت سیمین کک شاهرود،” معدن و محیط زیست، vol. 7، no. 2، pp. 165–173، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/256364/fa