APA:
کپیامیری اندی، محمد، مرتضایی، رامبد، و علی احمد، علوقطبی. (1397). تعیین ارزش غذایی و قابلیت هضم گیاه مرتعی Rumex obtusifolius در سه مرحله ی فنولوژیکی با روشهای شیمیایی, کیسه نایلونی و تولید گاز. علوم مراتع، 8(2)، 156-165. SID. https://sid.ir/paper/257633/fa
Vancouver:
کپیامیری اندی محمد، مرتضایی رامبد، علی احمد علوقطبی. تعیین ارزش غذایی و قابلیت هضم گیاه مرتعی Rumex obtusifolius در سه مرحله ی فنولوژیکی با روشهای شیمیایی, کیسه نایلونی و تولید گاز. علوم مراتع[Internet]. 1397؛8(2):156-165. Available from: https://sid.ir/paper/257633/fa
IEEE:
کپیمحمد امیری اندی، رامبد مرتضایی، و علوقطبی علی احمد، “تعیین ارزش غذایی و قابلیت هضم گیاه مرتعی Rumex obtusifolius در سه مرحله ی فنولوژیکی با روشهای شیمیایی, کیسه نایلونی و تولید گاز،” علوم مراتع، vol. 8، no. 2، pp. 156–165، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/257633/fa