مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

504
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

554
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ

صفحات

 صفحه شروع 91 | صفحه پایان 103

چکیده

 اهمیت گوشت مرغ بعنوان یک ماده غذایی سالم و مغذی برای مردم سراسر جهان قابل ملاحظه است. لذا بررسی کیفیت آن برای مصرف از ارزش بسزایی برخوردار است. هدف اصلی مطالعه حاضر تشخیص تازگی گوشت مرغ از طریق تخمین زمان سپری شده از ذبح به کمک روش های پردازش تصویر و سطح پاسخ می باشد. برای رسیدن به این هدف, قسمت ران مرغ بعنوان نمونه مورد بررسی انتخاب و در دمای ˚ c4 یخچال نگهداری شد و در زمان های تعیین شده تصاویر مورد نظر تهیه گردید. پس از اینکه ویژگی های آماری بافت تصاویر از کانال های مختلف رنگی استخراج شد, با بکارگیری روش آنالیز حساسیت, ویژگی های موثر در زمان سپری شده از ذبح انتخاب گردید. در پایان روش سطح پاسخ برای طراحی و بهینه سازی مدل های رگرسیونی به منظور تخمین مدت زمان سپری شده پس از ذبح بکار رفت. شاخص های آماری بکار رفته برای اعتبار سنجی مدل های رگرسیونی بهینه شده شامل فاکتور هایR-Squared, Adj R-Squared, Pred R-Squared, RMSE و Press RMSE است. مقادیر این شاخص ها برای قسمت باپوست مرغ (بهینه شده) به ترتیب 901/0, 899/0, 898/0, 31/27 و 44/27 و برای قسمت بدون بدون پوست مرغ (بهینه شده) به ترتیب 866/0, 865/0, 864/0, 66/29 و7/29 بدست آمد. نتایج قابل قبول بدست آمده نشان می دهد که روش های پردازش تصویر و سطح پاسخ به خوبی قابلیت تشخیص زمان سپری شده از ذبح را دارند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طاهری گراوند، امین، فتاحی، سودابه، شهبازی، فیض اله، و نصیری، امین. (1397). استفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(1 )، 91-103. SID. https://sid.ir/paper/258672/fa

    Vancouver: کپی

    طاهری گراوند امین، فتاحی سودابه، شهبازی فیض اله، نصیری امین. استفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1397؛6(1 ):91-103. Available from: https://sid.ir/paper/258672/fa

    IEEE: کپی

    امین طاهری گراوند، سودابه فتاحی، فیض اله شهبازی، و امین نصیری، “استفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 1 ، pp. 91–103، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258672/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button