APA:
کپیطاهری گراوند، امین، فتاحی، سودابه، شهبازی، فیض اله، و نصیری، امین. (1397). استفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(1 )، 91-103. SID. https://sid.ir/paper/258672/fa
Vancouver:
کپیطاهری گراوند امین، فتاحی سودابه، شهبازی فیض اله، نصیری امین. استفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1397؛6(1 ):91-103. Available from: https://sid.ir/paper/258672/fa
IEEE:
کپیامین طاهری گراوند، سودابه فتاحی، فیض اله شهبازی، و امین نصیری، “استفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 1 ، pp. 91–103، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258672/fa