مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

472
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

540
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

پیش تیمار آنزیمی شربت خام چغندر قند با استفاده از آنزیم پکتیناز به منظور بهبود فرآیند تصفیه متداول

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 54

چکیده

 تصفیه ی شربت خام یکی از مراحل اصلی فرآیند تولید شکر می باشد که در آن با حذف مواد غیرقندی نسبت ساکارز به ناخالصی ها افزایش یافته و تولید شکر با کیفیت بالا امکان پذیر می گردد. در پژوهش حاضر کارایی آنزیم پکتیناز جهت حذف ترکیبات پکتیکی از شربت خام و بهبود روش تصفیه متداول مورد ارزیابی قرار گرفت. برای این منظور تاثیر پیش تیمار آنزیمی قبل از تصفیه با آهک (kg/m3 20-4) روی شاخص های تصفیه ای (گرانروی, کدورت, رنگ, درجه خلوص, غلظت کلوئید و پروتئین ها) بررسی و با روش تصفیه متداول مقایسه گردید. نتایج نشان داد که گرانروی شربت در تیمار ترکیبی آنزیم-آهک در مقایسه با فرآیند تصفیه متداول کاهش بیشتری پیدا کرد. همچنین حذف ترکیبات کلوئیدی و پروتئین ها نیز با پیش تیمار آنزیمی تسهیل گردید. درجه خلوص در تیمار ترکیبی kg/m3 8 با میزان آن در تیمارهای 16 و kg/m3 20 آهک-دی اکسید کربن تقریبا برابر بود و اختلاف معنی داری نداشت (05/050 درصد) کاهش دهد و موجب صرفه جویی در هزینه های تولید شکر گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آرژه، ادریس، پیروزی فرد، میرخلیل، و پیرسا، سجاد. (1397). پیش تیمار آنزیمی شربت خام چغندر قند با استفاده از آنزیم پکتیناز به منظور بهبود فرآیند تصفیه متداول. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(1 )، 45-54. SID. https://sid.ir/paper/258683/fa

    Vancouver: کپی

    آرژه ادریس، پیروزی فرد میرخلیل، پیرسا سجاد. پیش تیمار آنزیمی شربت خام چغندر قند با استفاده از آنزیم پکتیناز به منظور بهبود فرآیند تصفیه متداول. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1397؛6(1 ):45-54. Available from: https://sid.ir/paper/258683/fa

    IEEE: کپی

    ادریس آرژه، میرخلیل پیروزی فرد، و سجاد پیرسا، “پیش تیمار آنزیمی شربت خام چغندر قند با استفاده از آنزیم پکتیناز به منظور بهبود فرآیند تصفیه متداول،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 1 ، pp. 45–54، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258683/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button