APA:
کپیآرژه، ادریس، پیروزی فرد، میرخلیل، و پیرسا، سجاد. (1397). پیش تیمار آنزیمی شربت خام چغندر قند با استفاده از آنزیم پکتیناز به منظور بهبود فرآیند تصفیه متداول. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(1 )، 45-54. SID. https://sid.ir/paper/258683/fa
Vancouver:
کپیآرژه ادریس، پیروزی فرد میرخلیل، پیرسا سجاد. پیش تیمار آنزیمی شربت خام چغندر قند با استفاده از آنزیم پکتیناز به منظور بهبود فرآیند تصفیه متداول. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1397؛6(1 ):45-54. Available from: https://sid.ir/paper/258683/fa
IEEE:
کپیادریس آرژه، میرخلیل پیروزی فرد، و سجاد پیرسا، “پیش تیمار آنزیمی شربت خام چغندر قند با استفاده از آنزیم پکتیناز به منظور بهبود فرآیند تصفیه متداول،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 1 ، pp. 45–54، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258683/fa