APA:
کپیمیرغفوری، سمیرا، و رحیمی، سمیه. (1395). ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی, امولسیونی و رئولوژیکی سس مایونز حاوی شیر سویا و ژل آلوئه ورا. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 3(11)، 73-83. SID. https://sid.ir/paper/258684/fa
Vancouver:
کپیمیرغفوری سمیرا، رحیمی سمیه. ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی, امولسیونی و رئولوژیکی سس مایونز حاوی شیر سویا و ژل آلوئه ورا. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1395؛3(11):73-83. Available from: https://sid.ir/paper/258684/fa
IEEE:
کپیسمیرا میرغفوری، و سمیه رحیمی، “ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی, امولسیونی و رئولوژیکی سس مایونز حاوی شیر سویا و ژل آلوئه ورا،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 3، no. 11، pp. 73–83، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258684/fa