APA:
کپیصفر رضوی زاده، مهدیه، آق خانی، محمدحسین، عباس پورفرد، محمدحسین، و حسینی، فرشته. (1398). تاثیر روش های استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(3 )، 399-408. SID. https://sid.ir/paper/258699/fa
Vancouver:
کپیصفر رضوی زاده مهدیه، آق خانی محمدحسین، عباس پورفرد محمدحسین، حسینی فرشته. تاثیر روش های استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1398؛6(3 ):399-408. Available from: https://sid.ir/paper/258699/fa
IEEE:
کپیمهدیه صفر رضوی زاده، محمدحسین آق خانی، محمدحسین عباس پورفرد، و فرشته حسینی، “تاثیر روش های استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 3 ، pp. 399–408، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258699/fa