APA:
کپیمنتظری، انیسه، و ترابی زاده، هما. (1397). تثبیت همزمان آنزیم های آلفا-آمیلاز و مالتوژنیک آمیلاز با روش تجمع آنزیمی نانو مغناطیسی جهت تهیه مالتوز از نشاسته ذرت. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(2 )، 201-218. SID. https://sid.ir/paper/258705/fa
Vancouver:
کپیمنتظری انیسه، ترابی زاده هما. تثبیت همزمان آنزیم های آلفا-آمیلاز و مالتوژنیک آمیلاز با روش تجمع آنزیمی نانو مغناطیسی جهت تهیه مالتوز از نشاسته ذرت. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1397؛6(2 ):201-218. Available from: https://sid.ir/paper/258705/fa
IEEE:
کپیانیسه منتظری، و هما ترابی زاده، “تثبیت همزمان آنزیم های آلفا-آمیلاز و مالتوژنیک آمیلاز با روش تجمع آنزیمی نانو مغناطیسی جهت تهیه مالتوز از نشاسته ذرت،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 2 ، pp. 201–218، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258705/fa