APA:
کپیکاظمی کرجی، فاطمه، آبدانان مهدی زاده، سامان، و اورک، هادی. (1397). بررسی روند تغییرات ویژگی های رنگی و بافتی گوشت ماهی کپور با کمک پردازش تصویر. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(2 )، 257-276. SID. https://sid.ir/paper/258709/fa
Vancouver:
کپیکاظمی کرجی فاطمه، آبدانان مهدی زاده سامان، اورک هادی. بررسی روند تغییرات ویژگی های رنگی و بافتی گوشت ماهی کپور با کمک پردازش تصویر. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1397؛6(2 ):257-276. Available from: https://sid.ir/paper/258709/fa
IEEE:
کپیفاطمه کاظمی کرجی، سامان آبدانان مهدی زاده، و هادی اورک، “بررسی روند تغییرات ویژگی های رنگی و بافتی گوشت ماهی کپور با کمک پردازش تصویر،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 2 ، pp. 257–276، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258709/fa