APA:
کپیشمس آبادی، حسینعلی، باقری، هادی، و امیری، عماد. (1396). ارزیابی خصوصیات کیفی ذرت خشک شده با سامانه خشک کن استوانه ای دوار ناپیوسته جریان متقاطع. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 4(15 )، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/258717/fa
Vancouver:
کپیشمس آبادی حسینعلی، باقری هادی، امیری عماد. ارزیابی خصوصیات کیفی ذرت خشک شده با سامانه خشک کن استوانه ای دوار ناپیوسته جریان متقاطع. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1396؛4(15 ):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/258717/fa
IEEE:
کپیحسینعلی شمس آبادی، هادی باقری، و عماد امیری، “ارزیابی خصوصیات کیفی ذرت خشک شده با سامانه خشک کن استوانه ای دوار ناپیوسته جریان متقاطع،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 4، no. 15 ، pp. 1–10، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258717/fa