مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

577
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

515
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی خصوصیات کیفی ذرت خشک شده با سامانه خشک کن استوانه ای دوار ناپیوسته جریان متقاطع

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

چکیده

خشک کردن یکی از متداول ترین اشکال فرآوری محصولات کشاورزی بوده و هدف از آن افزایش ماندگاری فرآورده نهایی است. ذرت با نام علمی Zea mayz یکی از غلات گرمسیری و از خانواده گندمیان متعلق به گیاهان تک لپه ای می باشد و دارای ارزش تغذیه ای بالای می باشد. در این مطالعه اثر دمای هوای ورودی در چهار سطح (35, 50, 65 و 80 درجه سانتی گراد), سرعت چرخش استوانه در سه سطح (2, 6 و 10 دور بر دقیقه) و میزان رطوبت نهایی دانه ها در دو سطح (13 و 17 درصد) بر پارامتر های نهایی همچون زمان خشک شدن (دقیقه), میزان دانه های شکسته (درصد) و میزان دانه های ترک خورده (درصد) بررسی شد. برای این منظور یک خشک کن استوانه ای دوار ناپیوسته جریان متقاطع مجهز به سامانه کنترل دما و سرعت چرخش استوانه طراحی و ساخته شد. نتایج نشان داد که درصد دانه های شکسته و ترک خورده با افزایش دمای فرایند از 35 به 80 درجه سانتی گراد افزایش یافت و مدت زمان لازم برای خشک شدن نمونه ها کاهش یافت. با افزایش سرعت چرخش استوانه, درصد دانه های شکسته و زمان خشک شدن افزایش پیدا کرد, اما تاثیر زیادی بر روی میزان دانه های ترک خورده نداشت. زمان خشک شدن دانه های ذرت, درصد دانه های شکسته و درصد دانه های ترک خورده برای رطوبت 17 درصد کمتر از رطوبت 13درصد بود. با توجه به نتایج حاصله, دمای65 درجه سانتی گراد, سرعت چرخش استوانه 2 دور بر دقیقه و رطوبت 17 درصد بهترین شرایط برای خشک کردن دانه های ذرت در خشک کن استوانه ای دوار جریان متقاطع تعیین شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شمس آبادی، حسینعلی، باقری، هادی، و امیری، عماد. (1396). ارزیابی خصوصیات کیفی ذرت خشک شده با سامانه خشک کن استوانه ای دوار ناپیوسته جریان متقاطع. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 4(15 )، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/258717/fa

    Vancouver: کپی

    شمس آبادی حسینعلی، باقری هادی، امیری عماد. ارزیابی خصوصیات کیفی ذرت خشک شده با سامانه خشک کن استوانه ای دوار ناپیوسته جریان متقاطع. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1396؛4(15 ):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/258717/fa

    IEEE: کپی

    حسینعلی شمس آبادی، هادی باقری، و عماد امیری، “ارزیابی خصوصیات کیفی ذرت خشک شده با سامانه خشک کن استوانه ای دوار ناپیوسته جریان متقاطع،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 4، no. 15 ، pp. 1–10، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258717/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button