APA:
کپیاوراقی اردبیلی، زهرا، و مرادی، محمد. (1395). تغییر کیفیت جعفری ( Petroselinum crispum) با سلنیوم و اسید آمینه ها. فیزیولوژی گیاهان، 6(4)، 1825-1833. SID. https://sid.ir/paper/259045/fa
Vancouver:
کپیاوراقی اردبیلی زهرا، مرادی محمد. تغییر کیفیت جعفری ( Petroselinum crispum) با سلنیوم و اسید آمینه ها. فیزیولوژی گیاهان[Internet]. 1395؛6(4):1825-1833. Available from: https://sid.ir/paper/259045/fa
IEEE:
کپیزهرا اوراقی اردبیلی، و محمد مرادی، “تغییر کیفیت جعفری ( Petroselinum crispum) با سلنیوم و اسید آمینه ها،” فیزیولوژی گیاهان، vol. 6، no. 4، pp. 1825–1833، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/259045/fa