مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

637
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر تیمار پس از برداشت اسید اگزالیک بر تولید اتیلن، کیفیت و ویژگیهای آنتی اکسیدانی هلو در طی انبار سرد

صفحات

 صفحه شروع 2027 | صفحه پایان 2036

چکیده

 متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضوی، فرهنگ، حاجیلو، جعفر، دهقان، غلامرضا، و نقشی بندحسنی، رحیم. (1396). تاثیر تیمار پس از برداشت اسید اگزالیک بر تولید اتیلن, کیفیت و ویژگیهای آنتی اکسیدانی هلو در طی انبار سرد. فیزیولوژی گیاهان، 7(2)، 2027-2036. SID. https://sid.ir/paper/259048/fa

    Vancouver: کپی

    رضوی فرهنگ، حاجیلو جعفر، دهقان غلامرضا، نقشی بندحسنی رحیم. تاثیر تیمار پس از برداشت اسید اگزالیک بر تولید اتیلن, کیفیت و ویژگیهای آنتی اکسیدانی هلو در طی انبار سرد. فیزیولوژی گیاهان[Internet]. 1396؛7(2):2027-2036. Available from: https://sid.ir/paper/259048/fa

    IEEE: کپی

    فرهنگ رضوی، جعفر حاجیلو، غلامرضا دهقان، و رحیم نقشی بندحسنی، “تاثیر تیمار پس از برداشت اسید اگزالیک بر تولید اتیلن, کیفیت و ویژگیهای آنتی اکسیدانی هلو در طی انبار سرد،” فیزیولوژی گیاهان، vol. 7، no. 2، pp. 2027–2036، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/259048/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button