APA:
کپییوسفی راد، مجتبی. (1395). بررسی تاثیر میکوریزا بر خصوصیات کمی و کیفی آلوئه ورا. فیزیولوژی گیاهان، 6(2)، 1637-1642. SID. https://sid.ir/paper/259061/fa
Vancouver:
کپییوسفی راد مجتبی. بررسی تاثیر میکوریزا بر خصوصیات کمی و کیفی آلوئه ورا. فیزیولوژی گیاهان[Internet]. 1395؛6(2):1637-1642. Available from: https://sid.ir/paper/259061/fa
IEEE:
کپیمجتبی یوسفی راد، “بررسی تاثیر میکوریزا بر خصوصیات کمی و کیفی آلوئه ورا،” فیزیولوژی گیاهان، vol. 6، no. 2، pp. 1637–1642، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/259061/fa