APA:
کپیفرشتیان، مائده، سلطانی، فروزنده، کاشی، عبدالکریم، و بابالار، مصباح. (1395). میزان اسیدهای چرب و محتوی فنولی بذرهای برخی توده های هندوانه ابوجهل ایران. فیزیولوژی گیاهان، 6(2)، 1667-1671. SID. https://sid.ir/paper/259063/fa
Vancouver:
کپیفرشتیان مائده، سلطانی فروزنده، کاشی عبدالکریم، بابالار مصباح. میزان اسیدهای چرب و محتوی فنولی بذرهای برخی توده های هندوانه ابوجهل ایران. فیزیولوژی گیاهان[Internet]. 1395؛6(2):1667-1671. Available from: https://sid.ir/paper/259063/fa
IEEE:
کپیمائده فرشتیان، فروزنده سلطانی، عبدالکریم کاشی، و مصباح بابالار، “میزان اسیدهای چرب و محتوی فنولی بذرهای برخی توده های هندوانه ابوجهل ایران،” فیزیولوژی گیاهان، vol. 6، no. 2، pp. 1667–1671، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/259063/fa