مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

399
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

493
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید آمین های بیوژن در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تیمار شده با عصاره گیاه علف مار (Capparis spinosa)

صفحات

 صفحه شروع 99 | صفحه پایان 107

چکیده

 در این مطالعه 120 قطعه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)تهیه شده و در شش گروه مختلف به مدت 28 روز در یخچال نگه داری شدند. در طی این مدت, تولید آمین های بیوژن (هیستامین, پوتریسین و کاداورین) در آن ها بررسی شد. گروه ها عبارت بودند از: شاهد, فیله ماهی قزل آلای تازه؛ تیمار1, بسته بندی به روش اتمسفر اصلاح شده (اکسیژن 5%, نیتروزن 75% و دی اکسید کربن 20%)؛ تیمار 2: غوطه ور در عصاره هیدروالکلی گیاه علف مار (2/0%)؛ تیمار 3: غوطه ور در عصاره هیدروالکلی گیاه علف مار (5/0%)؛ تیمار 4: غوطه ور در عصاره هیدروالکلی گیاه علف مار (2/0%) و بسته بندی به روش اتمسفر اصلاح شده؛ تیمار 5: غوطه ور در عصاره هیدروالکلی گیاه علف مار (5/0%) و بسته بندی به روش اتمسفر اصلاح شده. از هر گروه 4 نمونه در سه تکرار و پنج بار (روزهای 0, 7, 14, 21, 28), برداشت و ارزیابی شد. میزان هیستامین در روز 14 نگه داری در یخچال در تیمارهای 3, 4 و 5 کاهش معنی داری نسبت به گروه های دیگر داشت (05/0P<). میزان پوتریسین در تیمارهای 4 و 5 کاهش معنی داری نسبت به شاهد در روز 28 داشت (05/0P<). میزان کاداورین در تیمار 5 کاهش معنی داری نسبت به شاهد و تیمار 1 در روز 28 داشت (05/0P<). به طور کلی این نتایج نشان داد که استفاده از عصاره علف مار همراه با بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده موجب کاهش تولید آمین های بیوژن در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان شده که ماندگاری آن را بیشتر می کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مطلبی، عباسعلی، رضویلر، ودود، و خادم، پوریا. (1398). تولید آمین های بیوژن در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تیمار شده با عصاره گیاه علف مار (Capparis spinosa). علوم درمانگاهی دامپزشکی ایران، 13(1 )، 99-107. SID. https://sid.ir/paper/260158/fa

    Vancouver: کپی

    مطلبی عباسعلی، رضویلر ودود، خادم پوریا. تولید آمین های بیوژن در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تیمار شده با عصاره گیاه علف مار (Capparis spinosa). علوم درمانگاهی دامپزشکی ایران[Internet]. 1398؛13(1 ):99-107. Available from: https://sid.ir/paper/260158/fa

    IEEE: کپی

    عباسعلی مطلبی، ودود رضویلر، و پوریا خادم، “تولید آمین های بیوژن در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تیمار شده با عصاره گیاه علف مار (Capparis spinosa)،” علوم درمانگاهی دامپزشکی ایران، vol. 13، no. 1 ، pp. 99–107، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/260158/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button