APA:
کپیزارع حقیقی، ایمان، قلیچی، افشین، و جرجانی، سارا. (1395). اثرات جایگزینی روغن های گیاهی با روغن ماهی در جیره غذایی بر آنزیم های کبدی سرم و بافت کبد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان، 4(4)، 69-88. SID. https://sid.ir/paper/261283/fa
Vancouver:
کپیزارع حقیقی ایمان، قلیچی افشین، جرجانی سارا. اثرات جایگزینی روغن های گیاهی با روغن ماهی در جیره غذایی بر آنزیم های کبدی سرم و بافت کبد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان[Internet]. 1395؛4(4):69-88. Available from: https://sid.ir/paper/261283/fa
IEEE:
کپیایمان زارع حقیقی، افشین قلیچی، و سارا جرجانی، “اثرات جایگزینی روغن های گیاهی با روغن ماهی در جیره غذایی بر آنزیم های کبدی سرم و بافت کبد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان، vol. 4، no. 4، pp. 69–88، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/261283/fa