مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,054
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مدل سازی دینامیکی فرایند خشک کردن ضایعات سبزیجات با استفاده از خشک کن دوار (مقاله کوتاه پژوهشی)

صفحات

 صفحه شروع 73 | صفحه پایان 83

چکیده

 دفع ضایعات کشاورزی و مواد دور ریختنی صنایع غذایی به ویژه سبزیجات, یکی از مشکلات و معضلات بزرگ زیست محیطی جوامع امروزی است. فرایند خشک کردن یکی از راه حل های کارامد به منظور کاهش و تبدیل به موادی قابل استفاده و مفید برای خوراک دام و یا تقویت کننده خاک است. در این پژوهش, مدل سازی دینامیکی فرایند خشک کردن ضایعات سبزیجات در یک خشک کن دوار انجام شده است. با استفاده از بیلان جرم و انرژی برای ماده و هوا معادله های دیفرانسیل حاکم بر سیستم ارایه شده اند. این معادله ها با به کارگیری شرایط مرزی و اولیه مناسب و با استفاده از نرم افزار Matlab حل شده اند. سپس منحنی های توزیع دما و رطوبت برای ماده و هوا در زمان های متفاوت در خشک کن ترسیم شده و نتیجه های به دست آمده با نتیجه های تجربی حاصل از یک خشک کن دوار نیمه صنعتی مقایسه شد که نشان از پیش بینی و تطابق خوب مدل دارد. اختلاف نتیجه های حاصل از مدل و نتیجه های تجربی برای دمای گاز 2 درصد است. در حالی که تفاوت رطوبت مطلق هوا بین مدل و داده های تجربی حدود 22 درصد است که رطوبت مطلق قابل اندازه گیری نیست بلکه با اندازه گیری رطوبت نسبی و تبدیل آن به رطوبت مطلق با استفاده از معادله های ساده سازی شده امکان پذیر بوده که این مطلب تفاوت بین داده های تجربی و مدل را افزایش می دهد. همچنین اثر پارامترهایی مانند دبی, دما و رطوبت هوا و سرعت چرخش بستر خشک کن مورد مطالعه قرار گرفت. نتیجه ها نشان می دهد که دما و دبی حجمی هوای ورودی بیشترین تاثیر را روی شدت خشک شدن دارند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    پهلوان زاده، حسن، و آروند، بابک. (1387). مدل سازی دینامیکی فرایند خشک کردن ضایعات سبزیجات با استفاده از خشک کن دوار (مقاله کوتاه پژوهشی). شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، 27(3)، 73-83. SID. https://sid.ir/paper/26131/fa

    Vancouver: کپی

    پهلوان زاده حسن، آروند بابک. مدل سازی دینامیکی فرایند خشک کردن ضایعات سبزیجات با استفاده از خشک کن دوار (مقاله کوتاه پژوهشی). شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)[Internet]. 1387؛27(3):73-83. Available from: https://sid.ir/paper/26131/fa

    IEEE: کپی

    حسن پهلوان زاده، و بابک آروند، “مدل سازی دینامیکی فرایند خشک کردن ضایعات سبزیجات با استفاده از خشک کن دوار (مقاله کوتاه پژوهشی)،” شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، vol. 27، no. 3، pp. 73–83، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/26131/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button