APA:
کپیامیری، جعفر. (1397). تاثیر اسید سالیسیلیک بر ترکیب عناصر غذایی برگ در انگور رقم بیدانه سفید در شرایط تنش شوری. تحقیقات کاربردی خاک، 6(2 )، 119-130. SID. https://sid.ir/paper/261934/fa
Vancouver:
کپیامیری جعفر. تاثیر اسید سالیسیلیک بر ترکیب عناصر غذایی برگ در انگور رقم بیدانه سفید در شرایط تنش شوری. تحقیقات کاربردی خاک[Internet]. 1397؛6(2 ):119-130. Available from: https://sid.ir/paper/261934/fa
IEEE:
کپیجعفر امیری، “تاثیر اسید سالیسیلیک بر ترکیب عناصر غذایی برگ در انگور رقم بیدانه سفید در شرایط تنش شوری،” تحقیقات کاربردی خاک، vol. 6، no. 2 ، pp. 119–130، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/261934/fa