مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

778
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

684
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر درصد چربی بر کارایی دینامیکی فرایند اولترافیلتراسیون شیر

صفحات

 صفحه شروع 95 | صفحه پایان 103

چکیده

 در این تحقیق اثر تغییرهای درصد چربی شیر در چهار سطح 1/0, 19/1, 40/2 و 26/3 بر رفتار دینامیکی شار تراوه, مقاومت هیدرولیکی کل و درصد دفع اجزای محلول شیر (پروتیین, چربی, لاکتوز, املاح و مواد جامد کل) مورد بررسی قرار گرفته است. برای انجام آزمایش ها از یک سیستم پایلوتی اولترافیلتراسیون مجهز به مدول مارپیچ حلزونی با غشای پلی سولفن آمید استفاده شده است. استراتژی عملی سه مرحله ای بر مبنای مدل سه پارامتر ی مقاومت متوالی (لایه مرزی - جذب سطحی) برای تعیین انواع مقاومت های هیدرولیکی به کار گرفته شده است. نتیجه های این تحقیق نشان می دهد که در هر یک از سطوح درصد چربی شیر, مقدار شار تراوه با گذشت زمان عملیات به طور قابل ملاحظه ای کاهش می یابد, اما افزایش درصد چربی تنها باعث کاهش شار اولیه می شود و شار کاذب پایدار تحت تاثیر درصد چربی قرار نمی گیرد. مقاومت هیدرولیکی کل در همه سطوح درصد چربی با گذشت زمان فرایند افزایش نشان می دهد. همچنین با افزایش درصد چربی شیر, مقاومت های هیدرولیکی کل, پلاریزه شدن غلظت, جذب سطحی و مقاومت هیدرولیکی غشا به تقریب بدون تغییر باقی می ماند. داده های درصد دفع ترکیب های شیر نیز نشان می دهد که درصد دفع پروتیین و چربی در هر سطح از درصد چربی و زمان عملیات به تقریب ثابت است, اما درصد دفع لاکتوز, املاح و مواد جامد کل شیر به طور قابل ملاحظه ای افزایش می یابد. 

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضوی، سیدمحمدعلی، و موسوی، سیدمحمود. (1385). تاثیر درصد چربی بر کارایی دینامیکی فرایند اولترافیلتراسیون شیر. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، 25(1)، 95-103. SID. https://sid.ir/paper/26210/fa

    Vancouver: کپی

    رضوی سیدمحمدعلی، موسوی سیدمحمود. تاثیر درصد چربی بر کارایی دینامیکی فرایند اولترافیلتراسیون شیر. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)[Internet]. 1385؛25(1):95-103. Available from: https://sid.ir/paper/26210/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحمدعلی رضوی، و سیدمحمود موسوی، “تاثیر درصد چربی بر کارایی دینامیکی فرایند اولترافیلتراسیون شیر،” شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، vol. 25، no. 1، pp. 95–103، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/26210/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button