مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,670
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

539
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی قندهای شربت خرما به وسیله کروماتوگرافی تبادل یونی

صفحات

 صفحه شروع 93 | صفحه پایان 97

چکیده

 چکیده: ایران یکی از بزرگ ترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان خرما در جهان است که حدود 18 درصد خرمای جهان را تامین می کند. مقدار زیادی از خرمای تولیدی در کشور از نوع درجه 3 و درجه 4 و خرمای ضایعاتی است که موارد مصرف مناسبی ندارد, در حالی که می توان از این منبع سرشار از مواد مغذی در تولید انواع فراورده های غذایی از جمله مربا, مارمالاد, نوشیدنی ها, شیرینی و ... استفاده کرد. در این پژوهش, امکان تولید شربت غنی از فروکتوز با درصدهای مختلف فروکتوز, که امروزه یکی از شیرین کنندهای مورد توجه در دنیا می باشد, از فراورده خرمای موجود در کشور مورد بررسی قرار گرفته است. بدین منظور ابتدا جداسازی مخلوط قندی شامل گلوکز و فروکتوز در یک ستون رزینی تبادل یونی بررسی شده و بهترین غلظت مخلوط قندی برای ستون کروماتوگرافی بـه دست آمد. ضمن این کـه 87 درصد جداسازی قندها به وسیله ستون انجام شـد. در مرحله بعد پس از بررسی ویژگی های شربت خرمای مورد استفاده, نتیجه های به دست آمده برای شربت خرما که مخلوطی از گلوکز, فروکتوز و ساکارز است نیز مورد آزمایش قرار گرفته و جداسازی 3 قند در مدت زمان 35 دقیقه مشاهده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جمشیدی مخبر، مرجان، وثوقی، منوچهر، و عالم زاده، ایران. (1386). جداسازی قندهای شربت خرما به وسیله کروماتوگرافی تبادل یونی. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، 26(4)، 93-97. SID. https://sid.ir/paper/26230/fa

    Vancouver: کپی

    جمشیدی مخبر مرجان، وثوقی منوچهر، عالم زاده ایران. جداسازی قندهای شربت خرما به وسیله کروماتوگرافی تبادل یونی. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)[Internet]. 1386؛26(4):93-97. Available from: https://sid.ir/paper/26230/fa

    IEEE: کپی

    مرجان جمشیدی مخبر، منوچهر وثوقی، و ایران عالم زاده، “جداسازی قندهای شربت خرما به وسیله کروماتوگرافی تبادل یونی،” شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، vol. 26، no. 4، pp. 93–97، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/26230/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button