مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

433
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

513
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان آگاهی و عملکرد دانشجویان علوم‎ پزشکی مازندران نسبت به غذاها و گیاهان عنوان‎شده در قرآن

صفحات

 صفحه شروع 90 | صفحه پایان 96

چکیده

 سابقه و هدف: قرآن معجزه علمی پیامبر اکرم (ص) است که در آن به تمام مسائل حیاتی انسان از جمله تغذیه پرداخته شده است. از آنجایی که دانش مقدمه آگاهی بوده و آگاهی زمینه ساز عملکرد و رفتار انسان است, این پژوهش با هدف بررسی آگاهی و عملکرد دانشجویان علوم پزشکی مازندران نسبت به غذاها و گیاهان عنوان شده در قرآن در سال 1392 انجام شد. مواد و روش ها: این مطالعه توصیفی بر روی 308 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سال 1392 با روش نمونه گیری دردسترس انجام شد. داده ها به وسیله پرسشنامه ای روا و پایا جمع آوری شده و تست آماری تی (t-test) جهت تجزیه و تحلیل داده ها استفاده شد.یافته ها: 57.8 درصد در مقطع دکترای عمومی, 30.7 درصد در مقطع کارشناسی و 11.6 درصد در سایر مقاطع مشغول به تحصیل بودند. درارتباط با خوراکی های ذکرشده در قرآن, بیشترین و کمترین پاسخ صحیح به ترتیب مربوط به زیتون و نمک بود. میانگین و انحراف معیار مربوط به آگاهی 2.27±0.68 به دست آمد که با عدد 3.5 (مقدار تی) اختلاف معناداری داشت (p<0.001) و درارتباط با استفاده از غذاهای قرآنی (عملکرد) نیز 2.58±0.48 بودکه اختلاف معناداری با عدد 3.5 داشت (p<0.001). استنتاج: بر اساس یافته های این مطالعه, آگاهی و عملکرد افراد مورد پژوهش به طور معناداری کمتر از حد انتظار بود. بنابراین پیشنهاد می‎شود برنامه‎ریزی های آموزشی جهت ایجاد انگیزه لازم برای افزایش استفاده از غذاهای ذکرشده در قرآن و آگاهی دانشجویان مورد بازبینی قرار گیرند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فتحی، حامد، رستم نژاد، مصطفی، ابراهیم زاده، محمدعلی، یزدانی چراتی، جمشید، و ابراهیمی، محمدجواد. (1394). بررسی میزان آگاهی و عملکرد دانشجویان علوم‎ پزشکی مازندران نسبت به غذاها و گیاهان عنوان‎شده در قرآن. دین و سلامت، 3(1 )، 90-96. SID. https://sid.ir/paper/262690/fa

    Vancouver: کپی

    فتحی حامد، رستم نژاد مصطفی، ابراهیم زاده محمدعلی، یزدانی چراتی جمشید، ابراهیمی محمدجواد. بررسی میزان آگاهی و عملکرد دانشجویان علوم‎ پزشکی مازندران نسبت به غذاها و گیاهان عنوان‎شده در قرآن. دین و سلامت[Internet]. 1394؛3(1 ):90-96. Available from: https://sid.ir/paper/262690/fa

    IEEE: کپی

    حامد فتحی، مصطفی رستم نژاد، محمدعلی ابراهیم زاده، جمشید یزدانی چراتی، و محمدجواد ابراهیمی، “بررسی میزان آگاهی و عملکرد دانشجویان علوم‎ پزشکی مازندران نسبت به غذاها و گیاهان عنوان‎شده در قرآن،” دین و سلامت، vol. 3، no. 1 ، pp. 90–96، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/262690/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button