APA:
کپیعظیمیان، فروزان، و روشندل، پرتو. (1395). افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی و مقاومت به شوری در درمنه کوهی (Artemisia aucheri) با H2O2 –پرایمینگ. مجله فیزیولوژی و پرورش گیاهان، 6(2 )، 31-47. SID. https://sid.ir/paper/263130/fa
Vancouver:
کپیعظیمیان فروزان، روشندل پرتو. افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی و مقاومت به شوری در درمنه کوهی (Artemisia aucheri) با H2O2 –پرایمینگ. مجله فیزیولوژی و پرورش گیاهان[Internet]. 1395؛6(2 ):31-47. Available from: https://sid.ir/paper/263130/fa
IEEE:
کپیفروزان عظیمیان، و پرتو روشندل، “افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی و مقاومت به شوری در درمنه کوهی (Artemisia aucheri) با H2O2 –پرایمینگ،” مجله فیزیولوژی و پرورش گیاهان، vol. 6، no. 2 ، pp. 31–47، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/263130/fa