مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,815
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

985
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی شرایط تولید آنتی بیوتیک نئومایسین از استرپتومایسس فرادیا به روش تاگوچی

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 19

چکیده

 تولید آنتی بیوتیک ها یکی از زمینه های مهم در بیوتکنولوژی (فناوری حیاتی) است و تلاش های زیادی برای بهینه سازی فرایند تولید آنتی بیوتیک های متفاوت صورت گرفته است. نئومایسین یکی از آنتی بیوتیک های آمینوگلیکوزیدی مهم است که در صنایع دارویی به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرد. در این پژوهش, تولید آنتی بیوتیک نئومایسین از استرپتومایسس فرادیا مورد بررسی قرار گرفته است. فاکتورهایی که بررسی شده اند عبارت اند از: ترکیب محیط کشت که محیط نشاسته ای به دلیل وجود منبع کربن پلی ساکاریدی مناسب تر تشخیص داده شد, مقدار pH بهینه برابر 7, دما 30 درجه سانتی گراد به دست آمد و شدت هم زدن در تکان دهنده الکتریکی 150 دور در دقیقه به مدت 72 ساعت ولی در فرمانتور 5 لیتری دور هم زن معادل 400 دور در دقیقه با شدت هوادهی 0.5 VVM در مدت 144 ساعت (با شرایط بهینه یکسان) در بهترین شرایط, بیشترین تولید به 3760 میلی گرم در لیتر. برای بهینه سازی شرایط تولید از روش آماری تاگوچی استفاده شده است. نتیجه های به دست آمده نشان دادند که فاکتورهای محیط کشت (کنجاله سویا, منیزیم سولفات 7 آبه, نشاسته) و pH موثرترین فاکتورها در تولید این آنتی بیوتیک هستند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    وثوقی، منوچهر، کاظمی ویسری، اخترالملوک، طهرانیان، سارا، و ضرابی، علی. (1386). بهینه سازی شرایط تولید آنتی بیوتیک نئومایسین از استرپتومایسس فرادیا به روش تاگوچی. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، 26(2)، 13-19. SID. https://sid.ir/paper/26330/fa

    Vancouver: کپی

    وثوقی منوچهر، کاظمی ویسری اخترالملوک، طهرانیان سارا، ضرابی علی. بهینه سازی شرایط تولید آنتی بیوتیک نئومایسین از استرپتومایسس فرادیا به روش تاگوچی. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)[Internet]. 1386؛26(2):13-19. Available from: https://sid.ir/paper/26330/fa

    IEEE: کپی

    منوچهر وثوقی، اخترالملوک کاظمی ویسری، سارا طهرانیان، و علی ضرابی، “بهینه سازی شرایط تولید آنتی بیوتیک نئومایسین از استرپتومایسس فرادیا به روش تاگوچی،” شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، vol. 26، no. 2، pp. 13–19، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/26330/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button