مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,216
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

685
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر مواد شیمیایی در شفاف سازی آب انار

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 66

چکیده

 در این تحقیق, اثر مواد متفاوت شفاف ساز روی کیفیت آب انار مطالعه شد. آب انار از نظر اجزا و ترکیب ها تجزیه شد و ترکیب های اثر گذار در فرایند شفاف سازی و عامل های موثر در کدورت های ثانویه مورد ارزیابی قرار گرفتند. آنزیم پکتیناز برای حذف پکتین به کار گرفته  شد. همچنین مقدار, دمای بهینه و زمان اثر مناسب آن به ترتیب  50 ,110ppm درجه سانتی گراد و 60 دقیقه تعیین شد. مقدار مصرف بهینه عامل های شفاف ساز ژلاتین, سلیکاسل 15 درصد و بنتونیت به ترتیب 70 g/ton, ml/ton 350 و250g/ton  تعیین شد و مزیت های مصرف هر کدام در آب انار مورد ارزیابی قرار گرفت. دمای پایین (20 درجه سانتی گراد) برای شفاف سازی, نتیجه های بهتری را نشان داد. در این تحقیق برای نخستین بارPVPP  (پلی وینیل پلی پرولیدون) برای رفع کدورتهای ثانویه و ایجاد آب میوه با شفافیت پایدار به کار گرفته شد و مقدار بهینه مصرف آن در آب انار  80g/100lit تعیین شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    کاظمی ویسری، اخترالملوک، و رضوی، جلیل. (1386). بررسی اثر مواد شیمیایی در شفاف سازی آب انار. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، 26(2)، 61-66. SID. https://sid.ir/paper/26333/fa

    Vancouver: کپی

    کاظمی ویسری اخترالملوک، رضوی جلیل. بررسی اثر مواد شیمیایی در شفاف سازی آب انار. شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)[Internet]. 1386؛26(2):61-66. Available from: https://sid.ir/paper/26333/fa

    IEEE: کپی

    اخترالملوک کاظمی ویسری، و جلیل رضوی، “بررسی اثر مواد شیمیایی در شفاف سازی آب انار،” شیمی و مهندسی شیمی ایران (فارسی)، vol. 26، no. 2، pp. 61–66، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/26333/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button