APA:
کپیآذرنیا، محسن، بیابانی، عباس، عیسوند، حمیدرضا، غلامعلی پورعلمداری، ابراهیم، و صفی خانی، سعید. (1395). اثر پرایمینگ بذور با اسید جیبرلیک و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات جوانه زنی و کیفیت فیزیولوژیک بذر و گیاهچه عدس (.Lens culinaris L). پژوهشهای بذر ایران، 3(1 )، 59-73. SID. https://sid.ir/paper/263540/fa
Vancouver:
کپیآذرنیا محسن، بیابانی عباس، عیسوند حمیدرضا، غلامعلی پورعلمداری ابراهیم، صفی خانی سعید. اثر پرایمینگ بذور با اسید جیبرلیک و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات جوانه زنی و کیفیت فیزیولوژیک بذر و گیاهچه عدس (.Lens culinaris L). پژوهشهای بذر ایران[Internet]. 1395؛3(1 ):59-73. Available from: https://sid.ir/paper/263540/fa
IEEE:
کپیمحسن آذرنیا، عباس بیابانی، حمیدرضا عیسوند، ابراهیم غلامعلی پورعلمداری، و سعید صفی خانی، “اثر پرایمینگ بذور با اسید جیبرلیک و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات جوانه زنی و کیفیت فیزیولوژیک بذر و گیاهچه عدس (.Lens culinaris L)،” پژوهشهای بذر ایران، vol. 3، no. 1 ، pp. 59–73، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/263540/fa