مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

377
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

532
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عوامل مؤثر بر کارآفرینی و خلاقیت دانشجویان رشته های کشاورزی و منابع طبیعی (بررسی موردی: دانشگاه ارومیه)

صفحات

 صفحه شروع 629 | صفحه پایان 644

چکیده

 در این پژوهش عوامل مؤثر بر کارآفرینی و خلاقیت دانشجویان رشته های کشاورزی و منابع طبیعی مورد بررسی قرار گرفت. در ابتدا مؤلفه های مختلف کارآفرینی دانشجویان مورد بررسی قرار گفت تا نقاط قوت و ضعف ها مشخص شوند. با توجه به ماهیت موضوع و هدف پژوهش, این پژوهش ازنظر روش گردآوری داده ها, توصیفی-پیمایشی و از نظر هدف, کاربردی است. ابزار جمع آوری داده ها در این پژوهش, پرسشنامه استانداردشده سنجش استعداد کارآفرینی کردنائیج و پرسشنامه خلاقیت عابدی بود. جامعه آماری شامل 2454 نفر بود. برای تعیین پایایی پرسشنامه ها از روش آلفای کرونباخ استفاده شد. از آزمون های ضریب همبستگی پیرسون, ضریب همبستگی اسپیرمن و آزمون اتا به منظور بررسی عوامل مؤثر استفاده شد. نتایج نشان داد, ارتباط سن و تعداد اعضای خانوار به ترتیب با ضرایب پیرسون 091/0 و 023/0-و سطح درآمد خانوادگی و مقطع تحصیلی به ترتیب با ضرایب اسپیرمن 041/0 و 089/0 با خلاقیت معنی دار نیست. همچنین ارتباط سن و تعداد اعضای خانوار به ترتیب با ضرایب پیرسون 040/0 و 039/0-و سطح درآمد خانوادگی و مقطع تحصیلی به ترتیب با ضرایب اسپیرمن 028/0 و 018/0 با کارآفرینی معنی دار نیست. ولی رشته تحصیلی و جنسیت به ترتیب با ضرایب اتا 521/0 و 487/0 با خلاقیت و به ترتیب با ضرایب اتا 628/0 و 620/0 با کارآفرینی ارتباط معنی دار دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مجتوی، سیدارشاد، حسین زاده، امید، و حجاریان، مرضیه. (1398). بررسی عوامل مؤثر بر کارآفرینی و خلاقیت دانشجویان رشته های کشاورزی و منابع طبیعی (بررسی موردی: دانشگاه ارومیه). پژوهش و توسعه جنگل، 5(4 )، 629-644. SID. https://sid.ir/paper/263752/fa

    Vancouver: کپی

    مجتوی سیدارشاد، حسین زاده امید، حجاریان مرضیه. بررسی عوامل مؤثر بر کارآفرینی و خلاقیت دانشجویان رشته های کشاورزی و منابع طبیعی (بررسی موردی: دانشگاه ارومیه). پژوهش و توسعه جنگل[Internet]. 1398؛5(4 ):629-644. Available from: https://sid.ir/paper/263752/fa

    IEEE: کپی

    سیدارشاد مجتوی، امید حسین زاده، و مرضیه حجاریان، “بررسی عوامل مؤثر بر کارآفرینی و خلاقیت دانشجویان رشته های کشاورزی و منابع طبیعی (بررسی موردی: دانشگاه ارومیه)،” پژوهش و توسعه جنگل، vol. 5، no. 4 ، pp. 629–644، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/263752/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button