APA:
کپیرضوانی، م.ر.، نعیمی فرد، ع.، صائمی، ف.، و ضمیری، ج.. (1396). تعیین گوارش پذیری پیش سکومی مواد غذایی پودر پسمانده ی میگوی خام, فرآوری شده با آنزیم پروتیاز و پودر ماهی با استفاده از روش رگرسیون در جوجه های گوشتی. مجله علوم و فنون دامی، 5(2)، 11-17. SID. https://sid.ir/paper/265591/fa
Vancouver:
کپیرضوانی م.ر.، نعیمی فرد ع.، صائمی ف.، ضمیری ج.. تعیین گوارش پذیری پیش سکومی مواد غذایی پودر پسمانده ی میگوی خام, فرآوری شده با آنزیم پروتیاز و پودر ماهی با استفاده از روش رگرسیون در جوجه های گوشتی. مجله علوم و فنون دامی[Internet]. 1396؛5(2):11-17. Available from: https://sid.ir/paper/265591/fa
IEEE:
کپیم.ر. رضوانی، ع. نعیمی فرد، ف. صائمی، و ج. ضمیری، “تعیین گوارش پذیری پیش سکومی مواد غذایی پودر پسمانده ی میگوی خام, فرآوری شده با آنزیم پروتیاز و پودر ماهی با استفاده از روش رگرسیون در جوجه های گوشتی،” مجله علوم و فنون دامی، vol. 5، no. 2، pp. 11–17، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/265591/fa