مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,055
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر نسبت اسیدهای چرب امگا -3 به امگا -6 جیره بر عملکرد رشد، پاسخ ایمنی، ترکیبات لاشه و الگوی اسیدهای چرب گوشت جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 71 | صفحه پایان 94

چکیده

 متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد, لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید. لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ال کتچا، ام.ای.، ال خلی، ام.ای.، سلطان، ام.ای.، و ال گایار، ای.اچ.. (1393). تاثیر نسبت اسیدهای چرب امگا -3 به امگا -6 جیره بر عملکرد رشد, پاسخ ایمنی, ترکیبات لاشه و الگوی اسیدهای چرب گوشت جوجه های گوشتی. علوم طیور، 2(2 )، 71-94. SID. https://sid.ir/paper/265772/fa

    Vancouver: کپی

    ال کتچا ام.ای.، ال خلی ام.ای.، سلطان ام.ای.، ال گایار ای.اچ.. تاثیر نسبت اسیدهای چرب امگا -3 به امگا -6 جیره بر عملکرد رشد, پاسخ ایمنی, ترکیبات لاشه و الگوی اسیدهای چرب گوشت جوجه های گوشتی. علوم طیور[Internet]. 1393؛2(2 ):71-94. Available from: https://sid.ir/paper/265772/fa

    IEEE: کپی

    ام.ای. ال کتچا، ام.ای. ال خلی، ام.ای. سلطان، و ای.اچ. ال گایار، “تاثیر نسبت اسیدهای چرب امگا -3 به امگا -6 جیره بر عملکرد رشد, پاسخ ایمنی, ترکیبات لاشه و الگوی اسیدهای چرب گوشت جوجه های گوشتی،” علوم طیور، vol. 2، no. 2 ، pp. 71–94، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/265772/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button