APA:
کپیال کتچا، ام.ای.، ال خلی، ام.ای.، سلطان، ام.ای.، و ال گایار، ای.اچ.. (1393). تاثیر نسبت اسیدهای چرب امگا -3 به امگا -6 جیره بر عملکرد رشد, پاسخ ایمنی, ترکیبات لاشه و الگوی اسیدهای چرب گوشت جوجه های گوشتی. علوم طیور، 2(2 )، 71-94. SID. https://sid.ir/paper/265772/fa
Vancouver:
کپیال کتچا ام.ای.، ال خلی ام.ای.، سلطان ام.ای.، ال گایار ای.اچ.. تاثیر نسبت اسیدهای چرب امگا -3 به امگا -6 جیره بر عملکرد رشد, پاسخ ایمنی, ترکیبات لاشه و الگوی اسیدهای چرب گوشت جوجه های گوشتی. علوم طیور[Internet]. 1393؛2(2 ):71-94. Available from: https://sid.ir/paper/265772/fa
IEEE:
کپیام.ای. ال کتچا، ام.ای. ال خلی، ام.ای. سلطان، و ای.اچ. ال گایار، “تاثیر نسبت اسیدهای چرب امگا -3 به امگا -6 جیره بر عملکرد رشد, پاسخ ایمنی, ترکیبات لاشه و الگوی اسیدهای چرب گوشت جوجه های گوشتی،” علوم طیور، vol. 2، no. 2 ، pp. 71–94، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/265772/fa