APA:
کپیحاجی تقی لو، رامین، جلیلی مرندی، رسول، اصغری، محمدرضا، و همتی، سیاوش. (1396). تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریش بابای قرمز (Vitis vinifera L. ). پژوهش های میوه کاری، 2(1 )، 15-30. SID. https://sid.ir/paper/267871/fa
Vancouver:
کپیحاجی تقی لو رامین، جلیلی مرندی رسول، اصغری محمدرضا، همتی سیاوش. تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریش بابای قرمز (Vitis vinifera L. ). پژوهش های میوه کاری[Internet]. 1396؛2(1 ):15-30. Available from: https://sid.ir/paper/267871/fa
IEEE:
کپیرامین حاجی تقی لو، رسول جلیلی مرندی، محمدرضا اصغری، و سیاوش همتی، “تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوه-های انگور ریش بابای قرمز (Vitis vinifera L. )،” پژوهش های میوه کاری، vol. 2، no. 1 ، pp. 15–30، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267871/fa