APA:
کپیرستگار، سمیه، و غلامشاهی پور، حمیده. (1396). تأثیر کاربرد پس از برداشت پوترسین و نیتریک اکسید بر برخی خصوصیات کیفی میوه انبه. پژوهش های میوه کاری، 2(1 )، 1-14. SID. https://sid.ir/paper/267872/fa
Vancouver:
کپیرستگار سمیه، غلامشاهی پور حمیده. تأثیر کاربرد پس از برداشت پوترسین و نیتریک اکسید بر برخی خصوصیات کیفی میوه انبه. پژوهش های میوه کاری[Internet]. 1396؛2(1 ):1-14. Available from: https://sid.ir/paper/267872/fa
IEEE:
کپیسمیه رستگار، و حمیده غلامشاهی پور، “تأثیر کاربرد پس از برداشت پوترسین و نیتریک اکسید بر برخی خصوصیات کیفی میوه انبه،” پژوهش های میوه کاری، vol. 2، no. 1 ، pp. 1–14، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267872/fa