مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,284
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

220
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عوامل موثر بر بهبود کارایی کارخانه های چای سازی استان گیلان به روش دلفی

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 58

چکیده

 به منظور شناسایی عوامل موثر بر کارایی کارخانه های چای سازی در استان گیلان, تحقیقی به روش دلفی در سه مرحله انجام گرفت. پس از مشورت با اساتید دانشگاهی استان گیلان, تعداد 20 نفر کارشناس خبره تبدیل چای از سازمان چای استان گیلان, پژوهشگاه چای کشور و ادارات کشاورزی رودسر, املش, لنگرود, لاهیجان و سیاهکل به عنوان اعضاء گروه تخصصی تحقیق, شناسایی و انتخاب شدند. بر طبق نتایج, "تولید مواد اولیه مطلوب (برگ سبز چای مناسب)", "استفاده از نیروی انسانی کارآمد در کارخانه های چای سازی" و "رعایت اصول فنی در هنگام احداث کارخانه چای" به ترتیب با کسب 17/97, 44/87 و 06/86 درصد از توافق کارشناسان فرآوری چای استان گیلان به عنوان مهم ترین عوامل موثر بر کارایی کارخانههای چای سازی استان گیلان شناخته شدند. بنابراین, توجه ویژه به عملیات به زراعی چای از قبیل هرس بوته های چای و فراهمی عناصر غذایی لازم در کنار آبیاری مکانیزه بوته های چای از اقدامات مهمی است که باید مورد توجه سازمان های متولی کشاورزی به ویژه سازمان چای کشور قرار گیرد. به علاوه, آموزش فنی نیروی کار در کارخانه های چای سازی از طریق برگزاری کلاس های آموزشی با به کارگیری اساتید کارآزموده در کنار سازماندهی کارخانه های چای با توجه به ظرفیت برگ سبز چای تولیدی در مناطق چای خیز استان گیلان نیز باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فیروزی، سعید، امین پناه، هاشم، تفهمی واجارگاهی، داریوش، غلامی، مهران، و صلواتیان، سیدبابک. (1396). بررسی عوامل موثر بر بهبود کارایی کارخانه های چای سازی استان گیلان به روش دلفی. تحقیقات سامانه ها و مکانیزاسیون کشاورزی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، 18(68 )، 47-58. SID. https://sid.ir/paper/267905/fa

    Vancouver: کپی

    فیروزی سعید، امین پناه هاشم، تفهمی واجارگاهی داریوش، غلامی مهران، صلواتیان سیدبابک. بررسی عوامل موثر بر بهبود کارایی کارخانه های چای سازی استان گیلان به روش دلفی. تحقیقات سامانه ها و مکانیزاسیون کشاورزی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)[Internet]. 1396؛18(68 ):47-58. Available from: https://sid.ir/paper/267905/fa

    IEEE: کپی

    سعید فیروزی، هاشم امین پناه، داریوش تفهمی واجارگاهی، مهران غلامی، و سیدبابک صلواتیان، “بررسی عوامل موثر بر بهبود کارایی کارخانه های چای سازی استان گیلان به روش دلفی،” تحقیقات سامانه ها و مکانیزاسیون کشاورزی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، vol. 18، no. 68 ، pp. 47–58، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267905/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button