APA:
کپیبرکتی، مژده، بیگ محمدی، زهرا، و شهیری طبرستانی، هدی. (1397). بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، 17(1 (پیاپی 64) )، 1-14. SID. https://sid.ir/paper/267955/fa
Vancouver:
کپیبرکتی مژده، بیگ محمدی زهرا، شهیری طبرستانی هدی. بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)[Internet]. 1397؛17(1 (پیاپی 64) ):1-14. Available from: https://sid.ir/paper/267955/fa
IEEE:
کپیمژده برکتی، زهرا بیگ محمدی، و هدی شهیری طبرستانی، “بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب،” تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، vol. 17، no. 1 (پیاپی 64) ، pp. 1–14، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267955/fa