مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,399
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

764
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

افزودن باکتری های پروبیوتیک به فیلم خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولزو اندازه گیری میزان زنده مانی در دو دمای یخچالی و محیط

صفحات

 صفحه شروع 79 | صفحه پایان 90

چکیده

 امروزه بالا بردن زنده مانی پروبیوتیک ها از طریق افزودن مستقیم آنها به فیلم های خوراکی و پوشش هابرای جلوگیری از مرگ و میر آنها, بسیار مورد توجه است. در این پژوهش, قابلیت زیستی چند سویه پروبیوتیک شامل لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس, لاکتوباسیلوس کازئی, لاکتوباسیلوس رامنوسوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم در فیلم تولیدی خوراکی بر پای کربوکسی متیل سلولز در دو دمای یخچالی (4 درجه سلسیوس) و محیط (25 درجه سلسیوس)طی دوره چهل و دو روزه نگهداری, بررسی شد. نتایج تحقیق نشان می دهد میزان قابلیت زیستی در هر دو دما به صورت معنی داری کاهش می یابد اما زنده مانیلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس رامنوسوس در تمام دوره نگهداری در نمونه های نگهداری شده در دمای 4 درجه سلسیوس در میزان پیشنهاد شده (107-106 سی اف یو بر گرم) باقی مانده است. فیلم خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولزمی تواند حامل خوبی برای انتقال پروبیوتیک ها در بسته بندی مواد غذایی به هنگام نگهداری در دمای یخچالی باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ابراهیمی، بهزاد، محمدی، رضا، مرتضویان، سیدامیرمحمد، و شجاعی علی آبادی، سعیده. (1397). افزودن باکتری های پروبیوتیک به فیلم خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولزو اندازه گیری میزان زنده مانی در دو دمای یخچالی و محیط. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، 17(2 (پیاپی 65) )، 79-90. SID. https://sid.ir/paper/267975/fa

    Vancouver: کپی

    ابراهیمی بهزاد، محمدی رضا، مرتضویان سیدامیرمحمد، شجاعی علی آبادی سعیده. افزودن باکتری های پروبیوتیک به فیلم خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولزو اندازه گیری میزان زنده مانی در دو دمای یخچالی و محیط. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)[Internet]. 1397؛17(2 (پیاپی 65) ):79-90. Available from: https://sid.ir/paper/267975/fa

    IEEE: کپی

    بهزاد ابراهیمی، رضا محمدی، سیدامیرمحمد مرتضویان، و سعیده شجاعی علی آبادی، “افزودن باکتری های پروبیوتیک به فیلم خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولزو اندازه گیری میزان زنده مانی در دو دمای یخچالی و محیط،” تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، vol. 17، no. 2 (پیاپی 65) ، pp. 79–90، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267975/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button