APA:
کپیصحرائیان، بهاره، کریمی، مهدی، و شیخ الاسلامی، زهرا. (1397). بررسی عملکرد صمغ دانه شاهی در مقایسه با زانتان بر خصوصیات بافتی و تصویری کیک روغنی بدون گلوتن (برنج-ذرت). تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، 17(2 (پیاپی 65) )، 1-14. SID. https://sid.ir/paper/267976/fa
Vancouver:
کپیصحرائیان بهاره، کریمی مهدی، شیخ الاسلامی زهرا. بررسی عملکرد صمغ دانه شاهی در مقایسه با زانتان بر خصوصیات بافتی و تصویری کیک روغنی بدون گلوتن (برنج-ذرت). تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)[Internet]. 1397؛17(2 (پیاپی 65) ):1-14. Available from: https://sid.ir/paper/267976/fa
IEEE:
کپیبهاره صحرائیان، مهدی کریمی، و زهرا شیخ الاسلامی، “بررسی عملکرد صمغ دانه شاهی در مقایسه با زانتان بر خصوصیات بافتی و تصویری کیک روغنی بدون گلوتن (برنج-ذرت)،” تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، vol. 17، no. 2 (پیاپی 65) ، pp. 1–14، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267976/fa