مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,006
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

735
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر پوشش دهی با صمغ فارسی بر ماندگاری مغز گردو

صفحات

 صفحه شروع 101 | صفحه پایان 111

چکیده

 مغز گردوی تازه در شرایط نگهداری طبیعی کاملاً فسادپذیر است. این محصول در دوره انبارمانی, اگر شرایط محیطی نامساعد باشد, دچار کپک زدگی, تغییر وزن در اثر جذب رطوبت, و واکنش های اکسایشی می شود. در اثر این تغییرات, بافت محصول تخریب می شود و کیفیت آن کاهش می یابد. هدف از این پژوهش, بررسی اثر پوشش خوراکی صمغ فارسی بر ماندگاری مغز گردو و پیدا کردن راهکاری برای جلوگیری از جذب رطوبت, واکنش های اکسایشی, و فعالیت های قارچی است. بدین منظور ابتدا صمغ فارسی جمع آوری, خالص سازی (جداسازی فاز انحلال پذیر از فاز انحلال ناپذیر) و خشک شد. سطح مغز گردو با محلول های تهیه شده از جزء محلول صمغ فارسی در غلظت های 1 و 2 درصد (وزنی/حجمی) پوشش داده شد. جذب رطوبت, فساد اکسایشی, و آزمون های میکروبی بررسی شد. نتایج بررسی ها نشان داده است که غلظت 2 درصد صمغ فارسی مانع از جذب رطوبت و تغییر وزن مغز گردو می شود و به طور معنی دار (در سطح 0. 05

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امینی راستابی، جواد، و میرزایی، علی. (1397). تأثیر پوشش دهی با صمغ فارسی بر ماندگاری مغز گردو. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، 17(2 (پیاپی 65) )، 101-111. SID. https://sid.ir/paper/267978/fa

    Vancouver: کپی

    امینی راستابی جواد، میرزایی علی. تأثیر پوشش دهی با صمغ فارسی بر ماندگاری مغز گردو. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)[Internet]. 1397؛17(2 (پیاپی 65) ):101-111. Available from: https://sid.ir/paper/267978/fa

    IEEE: کپی

    جواد امینی راستابی، و علی میرزایی، “تأثیر پوشش دهی با صمغ فارسی بر ماندگاری مغز گردو،” تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، vol. 17، no. 2 (پیاپی 65) ، pp. 101–111، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267978/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا