APA:
کپیامینی راستابی، جواد، و میرزایی، علی. (1397). تأثیر پوشش دهی با صمغ فارسی بر ماندگاری مغز گردو. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، 17(2 (پیاپی 65) )، 101-111. SID. https://sid.ir/paper/267978/fa
Vancouver:
کپیامینی راستابی جواد، میرزایی علی. تأثیر پوشش دهی با صمغ فارسی بر ماندگاری مغز گردو. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)[Internet]. 1397؛17(2 (پیاپی 65) ):101-111. Available from: https://sid.ir/paper/267978/fa
IEEE:
کپیجواد امینی راستابی، و علی میرزایی، “تأثیر پوشش دهی با صمغ فارسی بر ماندگاری مغز گردو،” تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، vol. 17، no. 2 (پیاپی 65) ، pp. 101–111، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267978/fa