مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

623
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

640
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و عصاره دارچین بر خواص کیفی و بافتی کیک روغنی صبحانه در طول نگهداری

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 44

چکیده

 در این پژوهش, تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان (صفر, 0. 5 و 1 درصد) همراه با عصاره دارچین (صفر, 2 و 4 درصد) بر رطوبت و خصوصیات بافتی, حسی و میکروبی کیک صبحانه روغنی در دوره 21 روز نگهداری در دمای محیط بررسی شده است. نتایج بررسی ها نشان داد که در دوره نگهداری, رطوبت نمونه شاهد 42. 7 درصد کاهش, اما رشد قارچ ها 3. 9 سیکل لگاریتمی افزایش پیدا کرده است. در اثر استفاده از پوشش کیتوزان در سطوح 0. 5 و 1 درصد, مقدار رطوبت به ترتیب 19. 5 و 25. 4 درصد و فنریت نیز به ترتیب 1. 5 و 0. 4 درصد افزایش یافته در حالی که سفتی بافت 63 و 49 درصد و تعداد قارچ ها 1. 5 و 1. 7 سیکل لگاریتمی کاهش پیدا کرده است (0. 05

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زمردی، شهین، و باباپور، حمید. (1397). تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و عصاره دارچین بر خواص کیفی و بافتی کیک روغنی صبحانه در طول نگهداری. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، 17(2 (پیاپی 65) )، 29-44. SID. https://sid.ir/paper/267979/fa

    Vancouver: کپی

    زمردی شهین، باباپور حمید. تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و عصاره دارچین بر خواص کیفی و بافتی کیک روغنی صبحانه در طول نگهداری. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)[Internet]. 1397؛17(2 (پیاپی 65) ):29-44. Available from: https://sid.ir/paper/267979/fa

    IEEE: کپی

    شهین زمردی، و حمید باباپور، “تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و عصاره دارچین بر خواص کیفی و بافتی کیک روغنی صبحانه در طول نگهداری،” تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، vol. 17، no. 2 (پیاپی 65) ، pp. 29–44، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267979/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button