APA:
کپیزمردی، شهین، و باباپور، حمید. (1397). تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و عصاره دارچین بر خواص کیفی و بافتی کیک روغنی صبحانه در طول نگهداری. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، 17(2 (پیاپی 65) )، 29-44. SID. https://sid.ir/paper/267979/fa
Vancouver:
کپیزمردی شهین، باباپور حمید. تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و عصاره دارچین بر خواص کیفی و بافتی کیک روغنی صبحانه در طول نگهداری. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)[Internet]. 1397؛17(2 (پیاپی 65) ):29-44. Available from: https://sid.ir/paper/267979/fa
IEEE:
کپیشهین زمردی، و حمید باباپور، “تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و عصاره دارچین بر خواص کیفی و بافتی کیک روغنی صبحانه در طول نگهداری،” تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، vol. 17، no. 2 (پیاپی 65) ، pp. 29–44، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267979/fa