مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

547
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

559
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین خواص رئولوژیکی دو رقم سیب زمینی طی دوره انبارمانی در انبار فنی و غیرفنی

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 60

چکیده

 به منظور تأمین مستمر مواد خام برای مصارف خانگی و صنعتی, ذخیره سیب زمینی بسیار ضروری است. به دلیل تغییرات ساختاری (بافتی) و به دنبال آن تغییر در ویژگی های مکانیکی غده ها در دوره ذخیره سازی و تأثیر آن بر کیفیت محصول, اطلاع از ویژگی های مکانیکی غده های سیب زمینی در کنار عوامل دیگر, تلفات و در نتیجه زیان های اقتصادی را تا حدودی کاهش می دهد. در این پژوهش دو ژنوتیپ سیب زمینی (آگریا و کلون 8-397009) در دو انبار فنی و غیر فنی در شهرستان اردبیل به مدت سه ماه ذخیره شدند. از آزمون فشاری محوری برای اندازه گیری تأثیر رقم, دمای ذخیره سازی و مدت زمان ذخیره سازی بر ضریب کشسانی, نیروی شکست و انرژی شکست و از آزمون نفوذ برای اندازه گیری سفتی و انرژی نفوذ استفاده شد. اندازه گیری ها به صورت ماهانه بود و نتایج نهایی بعد از دوره ذخیره سازی گزارش شد. نتایج بررسی ها نشان می دهد که رقم, دمای ذخیره سازی و مدت زمان ذخیره سازی بر تمام ویژگی های مکانیکی در هر دو نمونه تأثیر معنی داری دارند. با افزایش مدت زمان ذخیره سازی ضریب کشسانی, نیروی شکست, انرژی شکست, سفتی و انرژی نفوذ در انبارهای فنی, نسبت به انبارهای غیر فنی, کاهش کمتری داشته اند که این اختلاف ازلحاظ آماری معنی دار است (0. 05>p). نشان داده شده است که نمونه آگریا نسبت به نمونه کلون, به دلیل بافت سفت تر, دارای ضریب کشسانی و استحکام بالاتر و درنتیجه دارای دوره انبارداری طولانی تری است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فرهادی، رویا، افکاری سیاح، امیرحسین، موسی پورگرجی، احمد، و جمشیدی، بهاره. (1397). تعیین خواص رئولوژیکی دو رقم سیب زمینی طی دوره انبارمانی در انبار فنی و غیرفنی. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، 17(2 (پیاپی 65) )، 45-60. SID. https://sid.ir/paper/267980/fa

    Vancouver: کپی

    فرهادی رویا، افکاری سیاح امیرحسین، موسی پورگرجی احمد، جمشیدی بهاره. تعیین خواص رئولوژیکی دو رقم سیب زمینی طی دوره انبارمانی در انبار فنی و غیرفنی. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)[Internet]. 1397؛17(2 (پیاپی 65) ):45-60. Available from: https://sid.ir/paper/267980/fa

    IEEE: کپی

    رویا فرهادی، امیرحسین افکاری سیاح، احمد موسی پورگرجی، و بهاره جمشیدی، “تعیین خواص رئولوژیکی دو رقم سیب زمینی طی دوره انبارمانی در انبار فنی و غیرفنی،” تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، vol. 17، no. 2 (پیاپی 65) ، pp. 45–60، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267980/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا