APA:
کپیطعنه، حمیده، و عربشاهی دلویی، سعیده. (1398). تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی, بافتی وحسی کیک اسفنجی. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، 18(67 )، 171-186. SID. https://sid.ir/paper/267994/fa
Vancouver:
کپیطعنه حمیده، عربشاهی دلویی سعیده. تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی, بافتی وحسی کیک اسفنجی. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)[Internet]. 1398؛18(67 ):171-186. Available from: https://sid.ir/paper/267994/fa
IEEE:
کپیحمیده طعنه، و سعیده عربشاهی دلویی، “تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی, بافتی وحسی کیک اسفنجی،” تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، vol. 18، no. 67 ، pp. 171–186، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267994/fa