مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

590
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

511
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر امواج فراصدا بر پایداری شیمیایی و گرمایی پروتئین آلفا-لاکتالبومین

صفحات

 صفحه شروع 56 | صفحه پایان 63

چکیده

 فراصدا, صدایی است که بسامد آن بالاتر از محدوده شنوایی انسان است. بازه بسامدی (محدوده بسامد) شنوایی انسان حدود 20 هرتز تا 20 کیلوهرتز است. در حالی که, امواج فراصدا بسامد بالای 20 کیلوهرتز دارند. هدف از این پژوهش, بررسی اثر ﺁ وادهی امواج فراصدا (پروب 20 کیلوهرتز) بر پایداری شیمیایی و گرمایی پروتئین آلفا-لاکتالبومین گاوی است. اندرکش سورفاکتانت های آنیونی (اِس دی اِس) و کاتیونی (دی تی اِی بی) با آلفا-لاکتالبومین در حضور و غیاب امواج فراصدا با استفاده از روش های طیف سنجی مرئی-فرابنفش و فلورسانس مورد بررسی قرار گرفت. آلفا-لاکتالبومین در یک سازوکار دو حالته غیرطبیعی می شود. در روش طیف سنجی مرئی فرابنفش, پایداری آلفا-لاکتالبومین نسبت به اِس دی اِس در غیاب امواج فراصدا کم ترین مقدار را داشتند (7/483 کیلوژول بر مول) و این مقدار با افزایش 20 دقیقه ای زمان ﺁ وادهی (امواج دهی) افزایش یافت (8/691 کیلوژول بر مول). هم چنین, پایداری آلفا-لاکتالبومین نسبت به دی تی اِی بی در غیاب امواج فراصدا کم ترین مقدار را داشته (8/817 کیلوژول بر مول ) و این مقدار با افزایش 20 دقیقه ایی زمان ﺁ وادهی افزایش یافت (11/210 کیلوژول بر مول). مؤلفه های ترمودینامیکی ) Tm, CP, m∆ و Hm∆ ) برای غیرطبیعی شدن گرمایی آلفا-لاکتالبومین گاوی در حضور و غیاب امواج فراصدا با استفاده از طیف سنجی فرابنفش مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان می دهند که امواج فراصدا پایداری گرمایی را افزایش داده وCP, m∆ و Hm∆ را کاهش می دهند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی، سیدمحمد، حسین دخت، محمدرضا، ایزدیار، محمد، و ایزدی نجف آبادی، رضا. (1396). اثر امواج فراصدا بر پایداری شیمیایی و گرمایی پروتئین آلفا-لاکتالبومین. مجله انجمن مهندسی صوتیات ایران، 5(1 )، 56-63. SID. https://sid.ir/paper/268685/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی سیدمحمد، حسین دخت محمدرضا، ایزدیار محمد، ایزدی نجف آبادی رضا. اثر امواج فراصدا بر پایداری شیمیایی و گرمایی پروتئین آلفا-لاکتالبومین. مجله انجمن مهندسی صوتیات ایران[Internet]. 1396؛5(1 ):56-63. Available from: https://sid.ir/paper/268685/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحمد حسینی، محمدرضا حسین دخت، محمد ایزدیار، و رضا ایزدی نجف آبادی، “اثر امواج فراصدا بر پایداری شیمیایی و گرمایی پروتئین آلفا-لاکتالبومین،” مجله انجمن مهندسی صوتیات ایران، vol. 5، no. 1 ، pp. 56–63، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/268685/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button