APA:
کپیقهرمانی، زهرا، نوبخت، علی، برزگر، طاهر، و ربیعی، ولی. (1398). اثر گلایسین بتائین و گرم کردن متناوب بر حفظ کیفیت و عمر انبارمانی فلفل شیرین. علوم سبزی ها، 3(1 (پیاپی 5) )، 23-38. SID. https://sid.ir/paper/268938/fa
Vancouver:
کپیقهرمانی زهرا، نوبخت علی، برزگر طاهر، ربیعی ولی. اثر گلایسین بتائین و گرم کردن متناوب بر حفظ کیفیت و عمر انبارمانی فلفل شیرین. علوم سبزی ها[Internet]. 1398؛3(1 (پیاپی 5) ):23-38. Available from: https://sid.ir/paper/268938/fa
IEEE:
کپیزهرا قهرمانی، علی نوبخت، طاهر برزگر، و ولی ربیعی، “اثر گلایسین بتائین و گرم کردن متناوب بر حفظ کیفیت و عمر انبارمانی فلفل شیرین،” علوم سبزی ها، vol. 3، no. 1 (پیاپی 5) ، pp. 23–38، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/268938/fa