APA:
کپیآذرمی، رسول. (1398). تأثیر متقابل شدت نور و اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی, عملکرد و کیفیت میوه گوجه فرنگی (Solanum lycopersicum). علوم سبزی ها، 3(1 (پیاپی 5) )، 11-22. SID. https://sid.ir/paper/268940/fa
Vancouver:
کپیآذرمی رسول. تأثیر متقابل شدت نور و اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی, عملکرد و کیفیت میوه گوجه فرنگی (Solanum lycopersicum). علوم سبزی ها[Internet]. 1398؛3(1 (پیاپی 5) ):11-22. Available from: https://sid.ir/paper/268940/fa
IEEE:
کپیرسول آذرمی، “تأثیر متقابل شدت نور و اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی, عملکرد و کیفیت میوه گوجه فرنگی (Solanum lycopersicum)،” علوم سبزی ها، vol. 3، no. 1 (پیاپی 5) ، pp. 11–22، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/268940/fa