مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

840
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

677
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی بسامد مصرف غذایی دانشجویان ساکن در خوابگاه و غیر خوابگاه در دانشکده پیرا پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 58

چکیده

 سابقه و هدف: الگوی غذایی دانشجویان در سلامت جسمانی آنان وتوسعه جامعه موثر است. رژیم غذایی مناسب و فعالیت فیزیکی, مهمترین رفتارهای بهداشتی پیشگیرانه در جوانان می باشد. از آنجاییکه دوران دانشجویی, دوره ای بحرانی در تغییررفتارغذایی افراد می باشد, بر آن شدیم تا بسامد مصرف غذایی دانشجویان دانشکده پیراپزشکی بابل را مورد مطالعه قرار دهیم. روش کار: این مطالعه مقطعی, بر روی 322 دانشجوی دانشکده پیراپزشکی, دانشگاه علوم پزشکی بابل از تاریخ 1/7/90 الی 30/11/91 انجام شد. پرسشنامه های اطلاعات مربوط به مشخصات دموگرافیک (سن, جنس, محل سکونت) و بسامد مصرف غذایی دانشجویان تکمیل شد. اطلاعات توسط نرم افزار SPSS18 آنالیز گردید. یافته ها: از322 دانشجوی مشغول به تحصیل در این دانشکده, 218 (67/8درصد) نفر زن و104(32/2درصد) نفر مرد بودند. بالاترین وپایین ترین تکرر مصرف غذایی بترتیب مربوط به گروه های غذایی میوه وآجیل بوده است. میانگین تکرر مصرف غذاهای فرآوری شده در دانشجویان خوابگاهی بطور معنی داری بیشتر از غیر خوابگاهی بوده است(0/002=P). مصرف میوه ها وسبزیجات نیز در دانشجویان غیر خوابگاهی بیش از دانشجویان خوابگاهی بود (0/03=P). نتیجه گیری: باتوجه به نتایج این مطالعه, تکرر مصرف غذاهای سالمتر در دانشجویان غیرخوابگاهی بیشتر ازدانشجویان ساکن در خوابگاه بوده است, که به سبک زندگی خوابگاهی مربوط می شود. بنابراین پیشنهاد می گردد جهت ارتقاء الگوهای مصرف غذایی دانشجویان, کارگاه های آموزش تغذیه همگانی بخصوص در مدارس برگزار گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سجادی کبودی، پروین، صدیقیان، فرحناز، علاالدوله ای، هایده، رکابپور، خدیجه بیگم، و علاءالدوله ئی، احمد. (1397). بررسی بسامد مصرف غذایی دانشجویان ساکن در خوابگاه و غیر خوابگاه در دانشکده پیرا پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل. نوین سلامت (Current Research in Medical Sciences)، 3(1 )، 53-58. SID. https://sid.ir/paper/269274/fa

    Vancouver: کپی

    سجادی کبودی پروین، صدیقیان فرحناز، علاالدوله ای هایده، رکابپور خدیجه بیگم، علاءالدوله ئی احمد. بررسی بسامد مصرف غذایی دانشجویان ساکن در خوابگاه و غیر خوابگاه در دانشکده پیرا پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل. نوین سلامت (Current Research in Medical Sciences)[Internet]. 1397؛3(1 ):53-58. Available from: https://sid.ir/paper/269274/fa

    IEEE: کپی

    پروین سجادی کبودی، فرحناز صدیقیان، هایده علاالدوله ای، خدیجه بیگم رکابپور، و احمد علاءالدوله ئی، “بررسی بسامد مصرف غذایی دانشجویان ساکن در خوابگاه و غیر خوابگاه در دانشکده پیرا پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل،” نوین سلامت (Current Research in Medical Sciences)، vol. 3، no. 1 ، pp. 53–58، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/269274/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button