مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

442
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

سنتز لیپاز کاتالیسیتی انواع متوسط-بلند-متوسط لیپیدهای ساختاریافته از اولئین تصفیه، بی رنگ و بی بو

صفحات

 صفحه شروع 85 | صفحه پایان 94

چکیده

 متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آلتاما، کابل دینانتا، سیتانگ گنگ، آزیس بویینگ، آداویاه، دبه روبیاتول، و هاریادی، پورویاتنو. (1399). سنتز لیپاز کاتالیسیتی انواع متوسط-بلند-متوسط لیپیدهای ساختاریافته از اولئین تصفیه, بی رنگ و بی بو. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، 7(2 )، 85-94. SID. https://sid.ir/paper/269693/fa

    Vancouver: کپی

    آلتاما کابل دینانتا، سیتانگ گنگ آزیس بویینگ، آداویاه دبه روبیاتول، هاریادی پورویاتنو. سنتز لیپاز کاتالیسیتی انواع متوسط-بلند-متوسط لیپیدهای ساختاریافته از اولئین تصفیه, بی رنگ و بی بو. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی[Internet]. 1399؛7(2 ):85-94. Available from: https://sid.ir/paper/269693/fa

    IEEE: کپی

    کابل دینانتا آلتاما، آزیس بویینگ سیتانگ گنگ، دبه روبیاتول آداویاه، و پورویاتنو هاریادی، “سنتز لیپاز کاتالیسیتی انواع متوسط-بلند-متوسط لیپیدهای ساختاریافته از اولئین تصفیه, بی رنگ و بی بو،” مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، vol. 7، no. 2 ، pp. 85–94، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/269693/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button