APA:
کپیچاری، پانادا، تانامول، واراوات، تویاما، هیروهید، و فول، ویچای سوام. (1399). تعیین ویژگی های باکتری های استیک اسید گرماتاب جداشده از نوشیدنی های گیاهی گوناگون در تایلند. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، 7(2 )، 61-72. SID. https://sid.ir/paper/269694/fa
Vancouver:
کپیچاری پانادا، تانامول واراوات، تویاما هیروهید، فول ویچای سوام. تعیین ویژگی های باکتری های استیک اسید گرماتاب جداشده از نوشیدنی های گیاهی گوناگون در تایلند. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی[Internet]. 1399؛7(2 ):61-72. Available from: https://sid.ir/paper/269694/fa
IEEE:
کپیپانادا چاری، واراوات تانامول، هیروهید تویاما، و ویچای سوام فول، “تعیین ویژگی های باکتری های استیک اسید گرماتاب جداشده از نوشیدنی های گیاهی گوناگون در تایلند،” مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، vol. 7، no. 2 ، pp. 61–72، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/269694/fa