مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

495
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

552
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین مناسب ترین روش درجه بندی پیاز به روش تحلیل سلسله مراتبی قطعی و فازی

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 72

چکیده

 در تحقیق حاضر عملکرد چهار دستگاه درجه بندی پیاز شامل سرندی, غلتک ثابت واگرا, غلتک متحرک با فاصله انداز صفحه ای و غلتک متحرک با فاصله انداز غلتکی به روش تحلیل سلسله مراتبی در دو حالت قطعی و فازی مورد مقایسه و ارزیابی قرار گرفت. به این منظور 8 معیار اصلی استقرار صحیح پیاز, ظرفیت دستگاه, درصد آسیب به محصول, سهولت جابجایی, قابلیت افزایش دسته ها, قابلیت تنظیم هر دسته, قیمت اولیه و خدمات پس از فروش به عنوان معیارهای تعیین اولویت دستگاه درجه بندی مناسب در نظر گرفته شد. طبق نتایج حاصل از تلفیق معیارها و گزینه ها ی مختلف در تحلیل سلسله مراتبی قطعی و فازی, به ترتیب دستگاه درجه بند غلتک متحرک با فاصله انداز صفحه ای با اختصاص وزن های 317/0 و 412/0, دستگاه درجه بند غلتک متحرک با فاصله انداز غلتکی با وزن های 315/0 و 291/0, دستگاه درجه بند سرندی با وزن های 218/0 و 189/0 و دستگاه درجه بند غلتک ثابت واگرا با وزن های 150/0 و 106/0 رتبه بندی شدند. بدین ترتیب دستگاه درجه بند غلتک متحرک با فاصله انداز صفحه ای, دستگاه درجه بند غلتک متحرک با فاصله انداز غلتکی, دستگاه درجه بند سرندی و دستگاه درجه بند غلتک ثابت واگرا در اولویت انتخاب قرار گرفتند. این نتایج نشان داد که تحلیل سلسله مراتبی فازی با حذف احتمالات ضعیف در وزن دهی معیارها و گزینه ها قدرت تصمیم گیری را افزایش می دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حیدری سلطان آبادی، محسن. (1398). تعیین مناسب ترین روش درجه بندی پیاز به روش تحلیل سلسله مراتبی قطعی و فازی. پژوهش های مکانیک ماشین های کشاورزی، 8(2 (پیاپی 15) )، 63-72. SID. https://sid.ir/paper/270408/fa

    Vancouver: کپی

    حیدری سلطان آبادی محسن. تعیین مناسب ترین روش درجه بندی پیاز به روش تحلیل سلسله مراتبی قطعی و فازی. پژوهش های مکانیک ماشین های کشاورزی[Internet]. 1398؛8(2 (پیاپی 15) ):63-72. Available from: https://sid.ir/paper/270408/fa

    IEEE: کپی

    محسن حیدری سلطان آبادی، “تعیین مناسب ترین روش درجه بندی پیاز به روش تحلیل سلسله مراتبی قطعی و فازی،” پژوهش های مکانیک ماشین های کشاورزی، vol. 8، no. 2 (پیاپی 15) ، pp. 63–72، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/270408/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button