مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,779
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

712
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

لیستریوز ناشی از غذا

صفحات

 صفحه شروع 181 | صفحه پایان 190

چکیده

 لیستریوز ناشی از غذا یک بیماری نادر و بسیار خطرناک است که توسط لیستریا منوسیتوژنز بوجود می آید. این باکتری به وفور در طبیعت وجود داشته ولی تنها در افراد خاصی قادر به ایجاد بیماری می باشد. بیماری لیستریوز معمولا در نتیجه مصرف مواد غذایی غیرپاستوریزه به ویژه پنیرهای نرم و نارس و فرآورده های گوشتی آماده مصرف مانند هات داگ در افراد مستعد مشاهده می شود. به طور کلی زنان باردار, نوزادان, سالمندان و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف مستعد این بیماری هستند. لیستریا منوسیتوژنز قادر به ایجاد سپتی سمی, مننژیت و سقط جنین در انسان می باشد. ویژگی مهم این باکتری زندگی درون سلولی در سلول های سیستم ایمنی بوده که از این طریق قادر است به راحتی در بدن میزبان پخش شود. به منظور پیشگیری از بیماری لیستریوز لازم است افراد مستعد از مصرف لبنیات غیرپاستوریزه و مواد غذایی آماده مصرف خودداری نمایند.انتظار می رود پس از مطالعه این مقاله خواننده بتواند:- منابع و نحوه انتقال بیماری لیستریوز را شرح دهد.- علایم بیماری با لیستریا منوسیتوژنز و شیوع آن را توصیف نماید.- از روش های پیشگیری وکنترل لیستریوز آگاه باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مهدی زاده، مهرانگیز، رستگار، حسین، ثنایی، آیدا، و فرشیم راد، فاطمه. (1389). لیستریوز ناشی از غذا. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان، 17(2)، 181-190. SID. https://sid.ir/paper/271/fa

    Vancouver: کپی

    مهدی زاده مهرانگیز، رستگار حسین، ثنایی آیدا، فرشیم راد فاطمه. لیستریوز ناشی از غذا. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان[Internet]. 1389؛17(2):181-190. Available from: https://sid.ir/paper/271/fa

    IEEE: کپی

    مهرانگیز مهدی زاده، حسین رستگار، آیدا ثنایی، و فاطمه فرشیم راد، “لیستریوز ناشی از غذا،” مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان، vol. 17، no. 2، pp. 181–190، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/271/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button