APA:
کپیشیشه بر، فریده، کاظم عصاره، الهام، ویسی، مسعود، و ساکی مالحی، امل. (1396). آرد نخودچی شاخص گلیسمی و بار گلیسمی نان سفید را کاهش می دهد. مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران، 19(1 )، 10-17. SID. https://sid.ir/paper/27152/fa
Vancouver:
کپیشیشه بر فریده، کاظم عصاره الهام، ویسی مسعود، ساکی مالحی امل. آرد نخودچی شاخص گلیسمی و بار گلیسمی نان سفید را کاهش می دهد. مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران[Internet]. 1396؛19(1 ):10-17. Available from: https://sid.ir/paper/27152/fa
IEEE:
کپیفریده شیشه بر، الهام کاظم عصاره، مسعود ویسی، و امل ساکی مالحی، “آرد نخودچی شاخص گلیسمی و بار گلیسمی نان سفید را کاهش می دهد،” مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران، vol. 19، no. 1 ، pp. 10–17، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/27152/fa