APA:
کپیشیشه بر، فریده، جلالی، محمدطه، و لطیفی، سیدمحمود. (1385). بررسی تاثیر مصرف سرکه همراه غذای پرچرب بر لیپیدهای سرم در افراد سالم. مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران، 8(4 (مسلسل 32))، 325-330. SID. https://sid.ir/paper/27332/fa
Vancouver:
کپیشیشه بر فریده، جلالی محمدطه، لطیفی سیدمحمود. بررسی تاثیر مصرف سرکه همراه غذای پرچرب بر لیپیدهای سرم در افراد سالم. مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران[Internet]. 1385؛8(4 (مسلسل 32)):325-330. Available from: https://sid.ir/paper/27332/fa
IEEE:
کپیفریده شیشه بر، محمدطه جلالی، و سیدمحمود لطیفی، “بررسی تاثیر مصرف سرکه همراه غذای پرچرب بر لیپیدهای سرم در افراد سالم،” مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران، vol. 8، no. 4 (مسلسل 32)، pp. 325–330، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/27332/fa