مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,621
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

368
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارتباط امنیت غذایی با تنوع غذایی در افراد بالای 40 سال در منطقه 13 تهران

صفحات

 صفحه شروع 360 | صفحه پایان 367

چکیده

 مقدمه: هدف پژوهش حاضر بررسی ارتباط امنیت غذایی و تنوع غذایی در جمعیت بالای 40 سال مطالعه قند و لیپید تهران بود.مواد و روش ها: از جمعیت غیر دیابتی بالای 40 سال TLGS به طور تصادفی تعداد 200 نفر انتخاب, پرسش نامه بررسی امنیت غذایی خانوار تکمیل, و به 4 گروه (امنیت غذایی بالا, مرز امنیت غذایی, امنیت غذایی پایین و امنیت غذایی خیلی پایین) تقسیم شدند. داده های آمارنگاری, تن سنجی و دریافت های غذایی نمونه ها جمع آوری و امتیاز تنوع غذایی (DDS) بر اساس 5 گروه هرم راهنمای غذایی تعیین شد.یافته ها: میانگین DDS نمونه ها 1.35±4.94 برآورد و در گروه امنیت غذایی بالا به طور معنی داری بیش از گروه ناامن غذایی (مجموع سه گروه دیگر) بود. میانگین امتیاز امنیت غذایی در چارک اول (3.04±1.95) DDS بیش از چارک سوم (2.1±1.94, (P=0.005 و چهارم (2.2±2.22,(P=0.043  بود. کمترین و بیشترین درصد نمونه های دارای امنیت غذایی بالا به ترتیب در اولین و سومین چارک DDS بودند. پس از تعدیل اثر جنسیت, سن, نمایه توده بدن, انرژی دریافتی, شغل و وضعیت تاهل شانس قرار گرفتن در کمترین چارک DDS میوه ها در گروه امنیت غذایی بالا, 73% کمتر از گروه با وضعیت امنیت غذایی پایین بود. همبستگی معکوس بین امتیاز امنیت غذایی با DDS کل (r=-0.42, P=0.012), DDS گروه میوه ها (r=-0.45, P=0.004) و DDS گروه سبزی ها (r=-0.37, P=0.046) مشاهده گردید.نتیجه گیری: DDS به عنوان یکی از شاخص های تغذیه سالم با امنیت غذایی مرتبط است, به طوری که با افزایش سطح امنیت غذایی, DDS به ویژه DDS میوه ها و سبزی ها بیشتر می شود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسن قمی، مجید، میرمیران، پروین، امیری، زهره، اصغری، گلاله، صادقیان، سعید، سربازی، نرگس، و عزیزی، فریدون. (1391). ارتباط امنیت غذایی با تنوع غذایی در افراد بالای 40 سال در منطقه 13 تهران. مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران، 14(4 (مسلسل 64))، 360-367. SID. https://sid.ir/paper/27497/fa

    Vancouver: کپی

    حسن قمی مجید، میرمیران پروین، امیری زهره، اصغری گلاله، صادقیان سعید، سربازی نرگس، عزیزی فریدون. ارتباط امنیت غذایی با تنوع غذایی در افراد بالای 40 سال در منطقه 13 تهران. مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران[Internet]. 1391؛14(4 (مسلسل 64)):360-367. Available from: https://sid.ir/paper/27497/fa

    IEEE: کپی

    مجید حسن قمی، پروین میرمیران، زهره امیری، گلاله اصغری، سعید صادقیان، نرگس سربازی، و فریدون عزیزی، “ارتباط امنیت غذایی با تنوع غذایی در افراد بالای 40 سال در منطقه 13 تهران،” مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران، vol. 14، no. 4 (مسلسل 64)، pp. 360–367، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/27497/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button