مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

827
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

539
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی طولانی مدت کیفیت رژیم غذایی کودکان و نوجوانان بر اساس توصیه های پیشگیری از بیماری های قلبی-عروقی: مطالعه قند و لیپید تهران

صفحات

 صفحه شروع 603 | صفحه پایان 608

چکیده

 مقدمه: عوامل خطر بیماری قلبی-عروقی از کودکی آغاز و به تدریج پیشرفت می کنند. کیفیت رژیم غذایی نقش مهمی در بروز این عوامل خطر دارد. هدف از پژوهش حاضر بررسی روند کیفیت رژیم غذایی کودکان و نوجوانان شرکت کننده در مطالعه قند و لیپید تهران, بر اساس توصیه های پیشگیری از بیماری های قلبی-عروقی طی 6.7 سال می باشد. مواد و روش ها: ویژگی های رژیم غذایی 113 نفر توسط پرسش نامه 24 ساعت یادآمد طی 2 روز و پرسش نامه بسامد خوراک, در سه مقطع زمانی جمع آوری شد. رژیم غذایی افراد با توصیه های تغذیه در زمینه پیشگیری از بیماری های قلبی-عروقی, مقایسه و امتیاز کیفیت رژیم غذایی تعیین شد. افراد بر اساس کیفیت رژیم غذایی به سه گروه ضعیف, متوسط و خوب طبقه بندی شدند. هم چنین روند کیفیت رژیم غذایی طی 6.7 سال ارزیابی شد. یافته ها: میانگین سنی افراد در ابتدای پژوهش 4.19±11.45 سال بود. درصد افراد با کیفیت رژیم غذایی ضعیف از %8.8 در ابتدای پژوهش به %28.3 در مرحله دوم (3.4 سال بعد), و %32.4 در مرحله سوم (6.7 سال بعد) رسید. درصد افراد با کیفیت رژیم غذایی متوسط از 80% در مرحله اول به 70% و 65% در مرحله دوم و سوم پژوهش, به ترتیب کاهش یافت. بیش از 10% افراد در ابتدای بررسی کیفیت رژیم غذایی خوبی داشتند که در مرحله دوم و سوم بررسی به کمتر از 3% کاهش یافت. هم چنین کاهش معنی دار کیفیت رژیم غذایی در مرحله دوم و سوم نسبت به ابتدای پژوهش مشاهده گردید(P<0.05) . نتیجه گیری: کیفیت رژیم غذایی کودکان و نوجوانان در مقایسه با توصیه ها در زمینه پیشگیری از بیماری های قلبی-عروقی, روند نامطلوبی دارد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

میرمیران، پروین، بهادران، زهرا، و عزیزی، فریدون. (1389). بررسی طولانی مدت کیفیت رژیم غذایی کودکان و نوجوانان بر اساس توصیه های پیشگیری از بیماری های قلبی-عروقی: مطالعه قند و لیپید تهران. مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران، 12(6 (مسلسل 54))، 603-608. SID. https://sid.ir/paper/27837/fa

Vancouver: کپی

میرمیران پروین، بهادران زهرا، عزیزی فریدون. بررسی طولانی مدت کیفیت رژیم غذایی کودکان و نوجوانان بر اساس توصیه های پیشگیری از بیماری های قلبی-عروقی: مطالعه قند و لیپید تهران. مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران[Internet]. 1389؛12(6 (مسلسل 54)):603-608. Available from: https://sid.ir/paper/27837/fa

IEEE: کپی

پروین میرمیران، زهرا بهادران، و فریدون عزیزی، “بررسی طولانی مدت کیفیت رژیم غذایی کودکان و نوجوانان بر اساس توصیه های پیشگیری از بیماری های قلبی-عروقی: مطالعه قند و لیپید تهران،” مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران، vol. 12، no. 6 (مسلسل 54)، pp. 603–608، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/27837/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا